Alkalna voda - najbolja voda za vas i vašu obitelj

Jedna od veoma važnih i često ignoriranih tema današnjice je voda. Vode ima sve manje te njezina kvaliteta ustaljeno pada zbog prevelikog obrađivanja zemlje i industrijalizacije. Dok mi očekujemo da nam naša gradska vodoopskrba pruži sigurno konzumiranje vode uz prihvatljivu cijenu, većina nas ipak traži nešto više od „sigurne“ vode. Ljudi sve više traže čistu i zdravu vodu za piće.

KYK Alkalna voda je klinički dokazano učinkovita

KYK je prvi proizvođač ionizatora koji je dobio IRB odobrenje od vlade da provede kliničko ispitivanje djelotvornosti alkalne vode. Ispitivanja je provedeno u Bundang bolnici od Seoul National University koji je testirao medicinsku učinkovitost alkalne vode protiv bolesti probavnog sustava.

Rezultati istraživanja pokazali su da se KYK alkalna voda može koristiti za uspješno liječenje abnormalne fermentacije u crijevima, probavne smetnje, kronični proljev i prekomjerne želučane kiseline. Rezultati istraživanja su odobreni od Korejskog ministarstva za sigurnost hrane lijekova.

Alkalna voda dokazano učinkovita

Alkalna voda je snažan antioksidans

Oksidacijske reakcije se kontinuirano događaju u našem tijelu i proizvode slobodne radikale koji mogu započeti lančanu reakciju koja uzrokuje oštećenje ili smrt stanica. Ovaj proces dovodi do starenja, raka, visokog krvnog tlaka, šećerne bolesti, dermatitisa itd. KYK alkalna voda ima snažan potencijal za smanjenje oksidacije i usporavanja ili zaustavljanja destruktivnih procesa u našem tijelu.

Redovito pijenje Alkalne ionizirane vode:

  • poboljšava hidrataciju stanica te ubrzava izlučivanje toksina iz organizma
  • smanjuje se suvišna količina kolesterola u krvi
  • pomaže tijelu da uspostavi idealnu težinu
  • sportašima i rekreativcima pospješuje apsorpciju kisika u krvi te se ubrzava i skraćuje vrijeme oporavaka poslije povećane tjelesne aktivnosti
  • pomaže u regulaciji razine šećera u krvi
  • regulira krvni tlak te ga dovodi u ravnotežu
  • rješavamo se osjećaja umora, premorenosti i pospanosti
  • zaustavlja napredovanje bolesti i usporava proces starenja
Back Button
Zatražite dodatne informacije, mjerenja kvalitete vode; 091 1580 456