Alkalna voda hidratizira kožu i tijelo

Manje bora, bez ispucale kože i mnogo mlađi Vi!

Većina ljudi je dehidrirana bez da to zna! Kada nam se pojave bore ili kada primjetimo ispucalu kožu na rukama i nogama odmah pomislimo na stavljanje hidratantne kreme, ali korijen problema je ispod kože. Knjiga „Vaše tijelo vapi za vodom“ od F. Batmanghelidj, M.D. pomaže razumjeti važnost vode za zdravlje i ljepotu, a posebno prednost alkalne vode u tom području.

Više o tome možete pročitati na engleskom na www.watercure.com

Voda prije svega izvlači hranjive tvari iz hrane, prenosi ih u krvotok i dostavlja otopljene u stanice organizma, a s druge strane čisti i detoksicira krv, tkivo i izbacuje otpadne viškove iz stanica. Međutim, voda iz slavine ili flaširana voda sadrži 12 do 18 molekula vode povezanih u klaster te ima veću površinsku napetost nego što je napetost vode u stanici pa stoga sporo prodire u stanicu.

Alkalna ionizirana voda dobivena elektrolizom naziva se i mikrovoda jer sadrži mnogo manji skup vodenih molekula u klasteru, svega 4 do 8 molekula (mikro klaster) koji mnogo brže prodire u naše stanice hidratizirajući nas brže iznutra. Također puno efikasnije prenosi hranjive tvari i kisik stanicama te uklanja kiselinski stanični otpad. Također smo primili nekoliko svjedočenja od žena koje pate od isušavanja kože pa čak i ispucanu kožu po nogama. Nakon samo mjesec dana konzumiranja alkalne vode uvidjele su da im je koža izgledala mlađe bez da su morale plaćati skupe hidratantne kreme.