40 godina
istraživanja i razvoja

40
tehnoloških patenata

10
zlatnih medalja inovacija

Uz sve bitne i manje bitne certifikate učinkovitosti, kvalitete, analiza i testiranja, kao i nagrade za dizajn i kvalitetu.

Proizvod izvrsnosti (KOTRA)

KOTRA pečat izvrsnosti dodjeljuje se u odabranoj skupini korejskih tvrtki koje zadovoljavaju najviše standarde poslovanja. KOTRA ponosom preporučuje nagrađene tvrtke i proizvoda za vas na temelju njihove stručnosti. KOTRA pečat izvrsnosti je izabran putem sveobuhvatnog pregleda njihovog financijskog zdravlja, visoke kvalitete, naprednu tehnologiju i tržišnu poziciju. KYK Ionizatori vode je jedina tvrtka na području vode koja je osvojila ovu prestižnu nagradu.

Proizvod učinkovitosti, inteligencije i sigurnosti

Nagrađivani KYK ionizatori vode su dizajnirani i proizvedeni u KYK Corporation objektima. Proizvodni pogon je certificiran od strane Korea KFD (Korejsko ministarstvo za sigurnost hrane i lijekova) cGMP (sadašnje dobre proizvođačke prakse), ISO9000 i drugih odgovarajućih certifikata.

100% napravljen u Koreji, u KYK corp.

Svi KYK ionizatori vode su 100% Made in Korea. Stanice za ionizaciju su također izrađene u Koreji, te nisu uvezene iz zemalja trećeg svijeta

KYK Corporation je neosporno, prepoznat tržišni lider u industriji ionizatora vode s podlogom od 35 godina istraživanja vode za što je dobila više od 30 korejskih i međunarodnih nagrada i više od 130 patenata.

KYK Ionizatori uključuju najnovije tehnologije i elemente dizajna za stvaranje najboljih zdrastvenih poboljšanja vode za vas i vašu obitelj.

Dr. Kim Young Kwi direktor tvrtke KYK je proveo istraživanje na vodi više od 30 godina, te je dobio najprestižniju nagradu u Koreji Jang Young-Shil za nauku i kulturu.

KYK je Prepoznat od „Korea Standard Association“, Korejske akademije robne znanosti i tehnologije kao najbolji proizvodi u Koreji za 2007. godinu pod pokroviteljstvom „Korea Food and Drug Administration“ i „US Food and Drug Administration“.

Patentirani dizajn Velikih titanskih ploča obloženih platinom sa prorezom nudi do 170 kvadratnih inča površine za ionizaciju što je više nego dvostruko od onoga što se općenito se nudi na tržištu te na taj način osigurava pouzdanu i dugotrajnu učinkovitost ionizacije.